Bezwaar WOZ-waarde

Bezwaar WOZ-waarde

Als woningeigenaar of eigenaar van een bedrijfspand heeft u onlangs van de gemeente de nieuwe WOZ-waarde ontvangen of zult u deze binnenkort ontvangen. Uit onderzoek is gebleken dat deze waarde vaak te hoog is vastgesteld. Wanneer u ook van mening bent dat de waarde van uw woning te hoog is vastgesteld, dan kunt u daartegen bezwaar aantekenen. Ter aanvulling van onze dienstverlening willen wij u hierbij aanbieden het bezwaar namens u te maken. Wij kunnen u deze dienst GRATIS aanbieden, niet alleen in de regio Rotterdam maar in heel Nederland!

De WOZ-waarde wordt onder andere gebruikt als grondslag voor de: OZB belasting, Inkomstenbelasting, Waterschapsbelasting, Vennootschapsbelasting en Schenk- of Erfbelasting. Met het maken van bezwaar kunt u dus snel en gemakkelijk veel geld besparen!

Wij adviseren u om het bezwaar maken uit handen te geven. Dit bespaart u veel werk en daarnaast bent u verzekerd van een deskundige én professionele afhandeling van de procedure. Onze WOZ-taxateur is u graag van dienst tezamen met Previcus vastgoed. Previcus vastgoed is gespecialiseerd in WOZ bezwaren en juridische dienstverlening. Vanwege de ruime ervaring in dit vakgebied zijn wij samen met Previcus vastgoed de aangewezen partij om uw WOZ waarde grondig te controleren en een succesvol bezwaarschrift in te dienen.

Waarom kunnen wij u deze dienst kosteloos aanbieden? Wanneer het door ons ingediende bezwaar op uw WOZ waarde gegrond wordt verklaard is de gemeente verplicht om verleende rechtsbijstand kosten die door een derde beroepsmatige partij worden gemaakt te vergoeden. Wordt het bezwaar ongegrond verklaard, dan is dat ons risico en zullen wij, als ook Previcus vastgoed, niets bij u in rekening brengen. Wilt u ook geld besparen en gebruik maken van onze service? Het maken van het bezwaar dient binnen 6 weken na de dagtekening van uw beschikking te gebeuren.

Uw gegevens

Bedrijfsnaam:*
(indien van toepassing)

Geslacht:*
manvrouw

Voorletters:*

Tussenvoegsel:

Achternaam:*

Telefoonnummer:*

E-mailadres:*

Objectgegevens

Adres:*

Postcode:*

Plaats:*

WOZ-gegevens

WOZ-waarde:*
(in hele euro zonder punten of komma's)

Waardepeildatum:*

Dagtekening aanslag:*

Aanslagbiljetnummer:*

Naam belastingplichtige:*

Wat denkt u dat de verkoopwaarde van uw woning was op de waardepeildatum?
(in hele euro zonder punten of komma's)

Aanvullende informatie:

Ondertekening

AKKOORD Hierbij verzoek ik Makelaardij Gebuijs om de juistheid van de WOZ-waarde te controleren en indien nodig GRATIS bezwaar te maken

Uw naam:*

Controlecode:
captcha

Vul de bovenstaande code in: