Huis verkopen

Bij een huis verkopen komt meer kijken dan u denkt. Om geen belangrijke punten te vergeten en om u veel werk uit handen te nemen, kunt u beter een woningmakelaar in de arm nemen. Wij nemen u dit vele werk uit handen en zorgen er voor dat u een goede prijs maakt waarbij alle juridische aspecten worden meegenomen. U wilt het zelf doen? Uiteraard laten we u niet aan uw lot over. Deeldiensten zijn bespreekbaar.

Beste resultaat
De verkoopstrategie is voor een deel afhankelijk van uw verdere plannen. Heeft u een ander huis gekocht? Of heeft u juist de tijd? Alle aspecten die bij het verkopen van het huis van belang zijn nemen we mee bij het bepalen van de juiste verkoop strategie.

Direct onder de aandacht
En dan start de verkoop van uw woning. Er worden foto’s en een beschrijving van de woning gemaakt die onder andere voor het VBO-uitwisselingssysteem en de internetpresentatie worden gebruikt. Vervolgens maken wij met u afspraken over de wijze waarop uw woning onder de aandacht wordt gebracht: plaatsing op o.a Funda en de internetsite van Makelaardij Gebuijs, een advertentie in VBO Magazine (een huis aan huis krant met woningaanbod van VBO makelaars in de regio) en eventuele andere lokale media, een bord ‘Te koop’ in uw tuin of een poster of driehoeksbord op het raam. Eventueel kan onze styliste zorgen voor een optimale presentatie van de woning.

Wij onderhandelen voor ú
Blijkt iemand geïnteresseerd en wordt er vervolgens een bod uitgebracht op uw woning, dan bespreken wij met u de tegenbieding en eventuele opties om tot het beste verkoopresultaat te komen.

Makelaardij Gebuijs neemt u graag het werk uit handen. Wilt u meer informatie? Maakt u dan vrijblijvend een afspraak.