Aankoopmakelaar

Aankoopmakelaar

U heeft een woning gevonden en hoe nu verder? Omdat wij ook woningen taxeren kunnen wij u helpen bij de aankoop van uw nieuwe huis. Wij stellen een reële waarden vast. Wij kennen de regionale woningmarkt in Rotterdam-Prins Alexander als geen ander, het kan u achteraf een hoop kosten en problemen besparen als wij u met raad en vooral daad bijstaan bij het vinden van uw nieuwe woning. Dit bespaart u tevens een hoop tijd want wij nemen hiermee een hoop werk uit uw handen. Onze courtage bestaat uit een basistarief van € 795,- excl. 21% btw plus een stukje prestatietarief(bonus) van 10% over het verschil tussen de vraagprijs en de koopsom excl. 21% btw.

STARTERS ONTVANGEN € 100,- KORTING OP HET BASISTARIEF.

Raad en daad
Wij brengen samen met u uw woonwensen in kaart. In het web van woningaanbieders helpen wij uw droomhuis te vinden. We begeleiden u bij de bezichtigingen van de voor u interessante woningen. U heeft uw woning gevonden en hoe nu verder? In overleg met u bepalen wij de te volgen strategie met betrekking tot de te voeren onderhandelingen. Omdat wij ook woningen taxeren weten wij ook wat een reële waarde is van de woning. Het verrichten van een eventueel nader onderzoek op eventuele kritische en/of bouwtechnische punten. Wordt u het eens met de verkoper dan stellen wij de koopakte op of controleren die op een juiste inhoud en zorgen voor een goede afwikkeling tot en met de eigendomsoverdracht. Is alles geregeld, dan controleren wij ook zaken als de afrekeningnota en de concept-leveringsakte van de notaris. Uiteraard kunt u ook na de eigendomsoverdracht met vragen en problemen bij ons terecht. Dit alles heet kort samengevat een zoekopdracht.

Gerichte aankoop
U heeft zelf een leuke woning gevonden maar u heeft toch behoefte aan een deskundig advies met betrekking tot de technische staat, de onderhandelingen en de verder te nemen stappen. Dan kunt u ons uiteraard ook op dat moment inschakelen. Wij begeleidien en adviseren u dan, tegen een aangepast tarief, verder om tot een succesvolle aankoop te komen.

Wilt u meer informatie?
Een onafhankelijk hypotheekadvies Niet alleen bij de aankoop wordt u begeleidt, ook is er een mogelijkheid om van een onafhankelijke en erkende hypotheekadviseur een geheel vrijblijvend en kosteloos hypotheekadvies te krijgen. Onze onafhankelijke en erkende hypotheekadviseur kan u een zeer voordelig voorstel aanbieden. Zo vangt u twee vliegen in één klap! Neem contact met ons op voor een geheel vrijblijvend hypotheekadvies op maat. Tel.: 010-341 45 52. Een afspraak buiten kantoortijden is geen enkel probleem.